Thee Riffic

Een creatie van humor en creativiteit  met af en toe een koppie thee

 

Ik ben Anita, ik kom uit 1976 en woon samen met mijn dochter in het miniscule stadje Tholen.  Ook ben ik de slaafse moeder van de 2 bijzonder hilarische jeweetwel katten, Leo en Nina. Samen wonen wij in een leuk rijtjes huisje, dat ik enthousiast aan het opknappen en inrichten ben. Er is genoeg ruimte voor creativiteit en mijn knutselgedoe.

 

Thee Riffic is mijn persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie probeer te delen, als ik niet vergeet om er een foto van te maken.

 

Verder ben ik een carnivoor, creatief en hou van retro-stuff. Ik kijk veel films en luister graag naar muziek uit de jaren 80, 90 en 2000. Ik ben gek op koken, bakken, bbqen en vuur.

 

Als we maar gek kunnen doen, naar de ikea kunnen gaan, lompe namen bedenken, idiote bekken kunnen trekken, naar de voetbal kunnen in Duitsland en vrijwilligerswerk mogen doen, dan zijn we al gelukkig en blij.

 

Ik vind het ook erg leuk om unieke sieraden te maken van vintage "afgedankt" zilver bestek. Ik ben er een aantal jaar geleden mee besmet geraakt, het heeft even stil gestaan omdat ik zwemjuf mocht zijn, maar ik ben weer begonnen in alle stilte in mijn schuurtje achter in de tuin.

Over mij